PT390 – Look what you can do

PT390

Alla OKIs produkter är designade för att fungera med ett minimalt behov av teknisk support.

Om det mot förmodan skulle uppstå problem eller om du vill uppgradera produkten genom att lägga till tillbehör hittar du informationen på följande sidor. Supportsidorna innehåller hjälp och råd om hur du uppnår maximal slagkraft med OKIs produkter.

Latest drivers

Filstorlek

Driver for Windows 8/Server 2012 - English - Version 2.00

4.6MB

GDI Driver for Windows 2000/XP/Server 2003/2008/Vista/7 - English - Version 1.0.0

66.5MB

Visa alla

Latest software utilities

Filstorlek

Oki Driver Remover - Version 3.0.0

404.0KB

Visa alla

Mer information

Visa en annan produkt

Product finder